Kørelærerudannelsen i Nordjylland

uddannelse til kørelærer i aalborg kørerlæreruddannelse i nordjylland uddannelse til kørelærer kørelærer uddannelse kørelærer uddannelse i nordjylland

Kørelæreruddannelse i Nordjylland

Hos Dansk Køre & Førstehjælps skole tilbyder vi kørelæreruddannelsen i Aalborg, Nordjylland, og vi giver altid vores elever de bedste forudsætninger for at bestå eksamen. Da der er et begrænset antal af forsøg til at bestå kørelæreruddannelsen, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis, når du skal vælge dit uddannelsessted. Kørelæreruddannelsen er ikke for alle. Du skal besidde forskellige kvaliteter, da du skal kunne holde hovedet koldt i stressede situationer. Derudover skal du have en naturlig lyst til at undervise og samarbejde med andre mennesker. Samtidigt skal du brænde for faget, da uddannelsen kræver en investering af både tid og kræfter. Der stilles selvfølgelig også krav til dine egne køreegenskaber, da du selv skal besidde gode køreevner.

Krav til kørelæreruddannelsen

Der er en række krav, som du skal leve op til for, at du kan blive kørelærer. Du skal blandt være fyldt 24 år, have kørekort til bil, motorcykel, lastbil og påhæng samt have et erhvervskørekort. Derudover skal du også have gennemført 120 timers avg kursus, og ikke være straffet efter straffelovens § 78 stk.2. Derudover skal dit helbred også være godt, da der opstilles diverse krav til erhvervskørekortet. Du skal selvfølgelig også bestå prøven for kørelærerne og have gennemgået en godkendt kørelæreruddannelse.

Uddannelsesforløbet

Selve uddannelsesforløbet indeholder en række af forskellige elementer, hvor du blandt andet skal have 4 lektioner på en lukket øvelsesplads samt 16 lektioner med en elev på vejen. Derudover kommer du også på et glatførekursus, og modtager træning i en skolevogn. Udover den praktiske kørsel modtager du også undervisning i undervisningslære, færdselslære og bilen mekaniske dele. Vi har efterhånden hjulpet mange mennesker med at opnå titlen som kørelærer. Vi kan derfor også hjælpe dig med at opnå dine drømme. Vi giver dig gode betingelser for at bestå de forskellige prøver, og da du kun har 3 forsøg til eksamen, er det vigtigt, at du vælger en kørelærer med den fornødne viden. Kørelæreruddannelse pris Selve kørelæreruddannelsen koster 80.000,-. Dette dækker alt fra teori, kørsel, eksamensgebyr og de forskellige kurser. Prisen forudsætter dog, at du består alle eksamener. Du modtager derudover også en undervisningsplan, færdselsloven, teoribog og andet undervisningsmateriale.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores kørelæreruddannelse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 78 40 43. Vi svarer gerne på eventuelle spørgsmål, da det er en stor beslutning, hvis du overvejer at starte/skifte karriere til kørelærer.