Køreskole i Aalborg

Skal du tage kørekort, og bor du i Aalborg, er vi hos Dansk Køre- og Førstehjælpsskole klar til at hjælpe dig. Tager du kørekort hos os får du al den nødvendige viden til at blive en god bilist. Det inkluderer alt i form af teori, kravlegård, kørsel på vej og glatbanekørsel. Hos os gør vi vores allerbedste for at formidle teorien og øve det praktiske, således at vi sammen kan skabe nogle af det bedste og sikreste bilister. Vi er et stort hold af uddannede kørelærere, med stor erfaring fra forsvaret og erhvervsskoler forskellige steder i landet. Det sikrer nemlig dig i, at du får den bedst mulige kørelærer. Og jo bedre en kørelærer, jo bedre er dine betingelser for at bestå de forskellige prøver i første forsøg, samt at blive en god bilist.

Vi gør det nemt at tage kørekort i Aalborg

Vi sætter en stor ære i at uddanne sikre og gode bilister. Det er et af vores hovedmål, at uddanne elever der ikke blot kan køre bil, men kører korrekt og sikkert. Vi lægger krop og sjæl i at give vores elever de bedst mulige betingelser for at bestå prøverne. Hos os har du mulighed for at tage alle typer kørekort til personbiler (Kat. B), trailerkørekort (Kat. B/E), lastbil (Kat C), bus (D), anhænger (C/E), motorcykler (Kat. A.) For at gøre det nemt for dig, tilbyder vi også de obligatoriske førstehjælpskurser på vores adresse, hvilket gør det meget nemmere for dig som elev. Du slipper for at tage rundt forskellige steder for at tage kortet, men kan i stedet tage hele pakken her hos os. Derudover kan vi også tilbyde kurser inden for hjertestarter og brand til færdselsrelateret førstehjælp.

Gode muligheder for opstart

Hvis du er ængstelig efter at komme i gang, kan du hurtigt blive tilfreds hos Dansk Køre- og Førstehjælpsskole i Aalborg. Vi starter nemlig nye hold minimum hver anden måned. Det giver dig også gode muligheder for at planlægge dit forløb efter din egen kalender.

Generhverning af kørekort

Har du fået frakendelse af dit kørekort kan vi også hjælpe med at generhverve eller beholde dit kørekort. Ligesom ved den normale undervisning, gør vi dig godt rustet til kommende teori- og køreprøve, så du har bedst mulige betingelser for at få kørekortet igen. Vi kan hjælpe med generhvervning af alle kategorier.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores køreskole i Aalborg, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 40 78 40 43 eller mail: dkfs@live.com. Her svarer vi altid gerne på uddybende spørgsmål og kan rådgive dig om vores kurser.