Hvem er vi?

Et professionelt hold af uddannede faglærer som har erfaring fra forsvaret og erhvervsskoler.

Hos Dansk Køre & Førstehjælps Skole sætter vi en ære i at tilføre dig eller dine elever de rette kompetencer til at færdes i trafikken eller kunne agere rigtigt, hvis uheldet skulle være ude..."

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder indenfor alle Kørekortskategorierne, førstehjælp og brandkurser til: Private, Firmaer, Skoler, Foreninger og Institutioner.

Alle kurserne afholdes af uddannet faglærer som har deres erfaring fra Forsvaret samt fra erhvervs skoler. Vores undervisere har endvidere pædagogisk uddannelse og kan tilrettelægge undervisning til elevernes forudsætninger, undervisningen består af teoretisk/praktiske øvelser.

Vi kan endvidere tilbyde undervisning på følgende sprog:

• Engelsk
  • Tysk